Naslovna / Život / Ljubav i sex / KAKO SAZNATI DA VAS JE ŽENA PREVARILA? OVO SU JASNI SIGNALI DA JE UPRAVO IMALA SE*S

KAKO SAZNATI DA VAS JE ŽENA PREVARILA? OVO SU JASNI SIGNALI DA JE UPRAVO IMALA SE*S

Od sada nijedna žena neće moći da vam nabije rogove više od jednom! A možda ćete imati priliku i da se osvetite.

Kako tvrde naučnici, telo odaje podsvesne signale nakon seksa, što znači da uz malo posmatranja možemo da prepoznamo kome se nedavno posrećilo. To je korisno i ako želimo da saznamo da li nas je partner prevario.

Niko ne voli da bude žrtva preljube, a sad imate način i da provalite da li vam je nabila rogove.

Evo na šta treba da obratite pažnju ako je misteriozno nestala sa žurke i vratila se posle tridesetak minuta.

Treptanje

Brzo treptanje kapcima predstavlja siguran znak je da je osoba upravo imala vruću seansu. Treptanje i ubrzano disanje događa se tokom seksa i potrebno je neko vreme da se smiri i sve vrati na normalan ritam. Stručnjaci navode i da je dan nakon seksa treptanje ređe nego kod onih kojima se nije posrećilo. Čudno, ali istinito.

Blistanje

Nakon seksa, žensko telo preplavi estrogenski talas, a to uzrokuje veći sjaj u očima i blistavu kožu. Zbog uzbuđenja dolazi do povećanog krvnog pritiska, što traje oko dvadesetak minuta. Zahvaljujući tome, naše usne takođe nabubre, veće su i crvenije nakon vođenja ljubavi. Zato, ako je vaša prijateljica nestala i vratila se sva ozarena, znate šta je radila!

Stopala

Na ovo možete obratiti pažnju samo leti, kad se nose otvorene cipele u kojima se vide nožni prsti. Nakon orgazma, mali prst na levoj nozi se zacrveni, ali ozbiljno! Seksolog Trejsi Koks, između ostalog, navodi i da mali prst na nozi predstavlja seks, a onaj pored njega ljubav. Ako neko ima veliku razliku u veličini ta dva prsta, to znači da je u pitanju ljubitelj neobaveznog seksa.

Izvor: theinfoportal.info

Loading...

Check Also

VUKOVI STARCU ZAKLALI CELO STADO OVACA, a on je posle toga napravio NAJVEĆU GREŠKU U ŽIVOTU! (POUČNA PRIČA)

Starcu od skoro 80 godina koji se bavio ovčarstvom celog života, država odluči da pomogne …