Naslovna / Estrada / Svet filma / SVI SMO PLAKALI KAD JE UMRO PIKAC: Evo kako danas izgleda glumac iz serije Vratiće se rode!

SVI SMO PLAKALI KAD JE UMRO PIKAC: Evo kako danas izgleda glumac iz serije Vratiće se rode!

Kultna serija “Vratiće se rode” postavila je nove standarde na televiziji, pre svega zahvaljujući trudu glumca i producenta Dragana Bjelogrlića, režisera Gorana Gajića i Nikole Pejakovića Kolje kao scenariste.
Naravno, svi glumci u seriji su prosto briljirali, a među njima je posebno ostao upamćen Bojan Dimitrijević, koji je fantastično odigrao ulogu narkomana Pikca.

Simpatični Pikac je svima prirastao za srce, pa je cela Srbija plakala zbog epizode u kojoj umire. Inače, Dimitrijević ne voli mnogo da se eksponira u javnosti. Poznato je da je glumio u spotu slavnog benda Skank Anansi.

Kao i mnogi drugi naši glumci, dok čeka uloge na filmu ili televiziji, Dimitrijević vredno radi u pozorištu. Stalni je član postave Jugoslovenkog dramskog pozorišta.

Nakon serije Vratiće se rode, mogli ste ga videti u filmovima “Žena sa slomljenim nosem”, “Montevideo, Bog te video”, kao i u seriji “Jagodići”.

(Srbija danas)

Loading...

Check Also

VUKOVI STARCU ZAKLALI CELO STADO OVACA, a on je posle toga napravio NAJVEĆU GREŠKU U ŽIVOTU! (POUČNA PRIČA)

Starcu od skoro 80 godina koji se bavio ovčarstvom celog života, država odluči da pomogne …