Naslovna / Vesti / Društvo / Zorana Marjanović hapse zbog ubistva supruge Jelene!

Zorana Marjanović hapse zbog ubistva supruge Jelene!

Zoran Marjanović, muž ubijene pevačice Jelene Marjanović, biće uhapšen uživo u rijalitiju “Zadruga”, tvrdi novinar Milomir Marić. Prema rečima poznatog voditelja, Marjanovića su namerno namamili u taj rijaliti kako bi se pred kamerama opustio i otkrio sve što zna o ubistvu svoje žene.

– Kruna tog rijalitija treba da bude hapšenje Zorana Marjanovića kao ubica njegove žene. To ubistvo je prava misterija, njega su namamili da tamo uđe kako bi ga stavili iza rešetaka – rekao je Marić uživo u emisiji “Dobro jutro, Srbijo” na “Hepi” televiziji.

On je objasnio da je Marjanović previše naivan i da je naseo na poziv koji će mu se obiti o glavu, piše “Informer”.

– On dobro treba da razmisli hoće li ući svesno u taj rijaliti i biti uhapšen ili će sedeti kod kuće i sačekati da istražni organi otkriju i uhapse onog ko je počinio taj jezivi zločin. Smatram da ako uđe u “Zadrugu”, sam sebi pravi klopku – ispričao je glavni urednik “Hepija”.

Kriminolog Zlatko Nikolić smatra da Zoran Marjanović nikada neće otkriti sve što zna o ubistvu svoje žene:

– Ja ne menjam svoj stav da iza ovakvog ubistva uglavnom stoje muževi ili švaleri ako ih je bilo. Zoran će pokušati da iskoristi ovaj rijaliti da se opere i da skine sumnju sa sebe. Možda policija očekuje da će on otkriti neke nove detalje, ali je on previše narcisoidan i sačuvaće sve što zna od javnosti – iznosi kriminolog svoj stav za “Informer”.

Zoran Marjanović smatra da su tvrdnje Milomira Marića potpuna nebuloza i poručuje da nema čega da se plaši:

– Mislim da je totalna glupost da će me hapsiti u rijalitiju. Ulazim u “Zadrugu” pre svega jer se moja porodica i ja blatimo više od godinu dana. To će biti moja moralna satisfakcija jer ću široj javnosti pokazati da su predrasude koje su stvorene o meni i mojoj porodici neosnovane – zaključuje on za “Informer”.

S druge strane, vlasnik “Pinka” i autor projekta “Zadruga” Željko Mitrović odbacuje tvrdnje Milomira Marića da je namerno namamio Marjanovića u rijaliti. On nije želeo ozbiljno da komentariše ovu temu, već je sarkastično poručio:

– “Zadruga” ima svoju zastavu, grb, pravosuđe i policiju, tako da ne može Marić tamo da hapsi – odlučan je Mitrović.Izvor: Srbijadanas.com

Loading...

Check Also

VUKOVI STARCU ZAKLALI CELO STADO OVACA, a on je posle toga napravio NAJVEĆU GREŠKU U ŽIVOTU! (POUČNA PRIČA)

Starcu od skoro 80 godina koji se bavio ovčarstvom celog života, država odluči da pomogne …